e
Banner

Etiketler: doğuş otomotiv



Meiller nakliye sektörünün de tercihi



Özellikle inşaat sektörünün tercih ettiği Meiller, nakliye firmalarının filolarını da güçlendiriyor.




Borusan Lojistik Doğuş Otomotiv ile el sıkıştı



Kaliteli hizmetleri, deneyimi ve bilgi birikimi ile otomotiv sektöründeki ağırlığını sürekli artıran Borusan Lojistik bu sektörde yeni bir başarıya imza attı. Otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğuş Otomotiv’in sahalarındaki araç elleçleme hizmetini 1 Ocak 2016 itibarı ile Borusan Lojistik üstlendi.




Doğuş Otomotiv’den yılda 250 bin araç, 150 bin koli yedek parça dağıtımı


Yayın: 15-04-2016
Kategori: Otomotiv

Doğuş Otomotiv, yılda yaklaşık 200 bin araç, 150 bin koliden fazla yedek parça dağıtımı yapıyor. Doğuş Otomotiv Yedek Parça & Lojistik Genel Müdürü Mustafa Karabayır, bu büyüklükte bir operasyonu güçlendirdikleri tedarik zinciri süreçleri, birden fazla taşıma firması ve taşıma yöntemi kullanarak yönettiklerini söylüyor. 




Tolga Senyücel Scania Genel Müdürü oldu



Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürlüğü görevine Tolga Senyücel getirildi. Senyücel, Volkswagen Ticari Araç’taki Genel Müdürlük görevine de devam edecek.




Scania 130 yılda birçok yeniliğe imza attı


Yayın: 30-12-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye pazarında Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde hizmet veren dünyanın önde gelen ağır ticari araç markası Scania 130. Yaşını kutluyor. Scania, her geçen gün yenilikçi ve güvenilir araçlar üretmeye devam ederken, 130 yıllık tarihi boyunca da birçok yeniliğe imza attı.